Huolellisesti toteutetut pohjatyöt ovat jokaisen rakennuksen, pihan ja tien perusta. Vuosien kokemuksen ja toimivien verkostojen myötä kykenemme tarjoamaan kattavat maanrakennuspalvelut suunnittelusta ja kivi- ja maa-ainestoimituksista alkaen.

Ympäristöstä huolehtiminen kierrättämällä on tätä päivää myös maanrakentamisessa. Toimitamme kierrätys-betonimursketta, jolla saadaan myös taloudellista hyötyä verrattuna luonnonkivien käyttöön.

Kivi- & maa-ainekset

Toimitamme maa-ainekset niin rakennuksille, piharakentamiseen, salaojituksiin kuin tietyömaille. Saatavana on kaikki maa-ainekset ja kivi-ainekset kaikissa yleisimmissä kokoluokissa:

  • Sorat ja hiekat
  • Murskeet
  • Sepelit
  • Erikoistuotteet, koristekivet
  • Täytemaat ja ruokamulta
  • Maanparannus- ja kalkitusaineet
Uusiomaanrak II

Betonimurske

Käsittelemme ja kierrätämme purkubetonia, joka ei sisällä asbestia, roskia tai maa-aineksia. Purkubetoni murskataan joko purkupaikalla tai vastaanotto-asemallamme. Murskauksen yhteydessä eroteltu metalli menee  uusiokäyttöön.

Toimitamme murskattua betonia hallien, teiden, kenttien ja parkkipaikkojen pohjarakentamiseen korvaamaan neitseellisiä materiaaleja, esimerkiksi kiviä. Betonimurskeen käyttö pohjarakentamisessa on taloudellisempi vaihtoehto, sen lisäksi se on ympäristöteko.

 
 

Älä jää yksin toimistoosi tai kotiin pähkäilemään hankintaa/projektia oli sitten kyseessä rakennuksen perustukset tai purkutyö, tien rakentaminen tai jonkin kuljetustarve.

Ota yhteyttä, tiedustele lisää. Monen vuoden kokemuksellamme ja monipuolisten palvelujemme myötä voimme auttaa urakan/palvelun suunnittelussa ja toteuttamisessa.