Olemme monipuolinen, perinteikäs perheyritys Etelä-Pohjanmaalla, Teuvalla, joka on vuosikymmenten aikana hallitusti laajentanut ja kehittänyt toimintaansa. Maanrakennus ja kuljetustoiminnan lisäksi myymme maa- ja kiviaineksia. Teemme myös purkutöitä sekä kokonaisurakointina, että aihankintana. Vastaanotamme ja käsittelemme niistä syntyvät hyötykäyttökelpoiset jätteet kierrätyskiviaineksiksi ja biopolttoaineeksi.

Pystymme tarvittaessa vastaamaan suurempiinkin haasteisiin vastuullisten ja sitoutuneiden työntekijöiden ansiosta sekä yhteistoiminnalla alueellamme alan toimijoiden kanssa.

Kotipaikkamme on Teuva, josta etäisyys Kauhajoelle on 18 km, Seinäjoelle 70km, Vaasaan 90 km ja Poriin 120km och vi kan även betjäna er på svenska.

Maanrakennusta ja kuljetuspalveluja jo 1940 luvulta lähtien.

Yritys on saanut alkunsa pian sodan jälkeisinä vuosina Eero Paakkunaisen, yhdessä hänen veljiensä Sulho Paakkunaisen ja Veikko Paakkunaisen toimista.

Eero Paakkunaisen jäädessä eläkkeelle, hänen poikansa Heikki Paakkunainen palasi Ruotsista 1986 jatkamaan yritystä.

Toimintaa on kehitetty pikku hiljaa investoimalla kalustoon ja maa-ainesottoalueisiin. Vuonna 2005 kun yritys hankki tela-alustaisen, siirrettävän leukamurskaimen, avautui mahdollisuus kierrätyksen hyödyntämiseen maanrakentamisessa kun voitiin jalostaa purkutähteistä (betoni, tiili ja lasi) kierrätyskiviaineksia.

Vuonna 2008 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja vuodesta 2017 omistuspohjaa laajennettiin, samalla Riku Paakkunainen otti vastaan toimitusjohtajan tehtävän.

Maanrakennuksen lisäksi on viime vuosina kuljetuspalvelut monipuolistuneet vaihtolavakuljetuksineen. Samoin on kierrätyksen osuus kasvanut purkutöiden lisääntyessä. Vuonna 2018 hankkimamme siirrettävän puumurskaimen ansiosta kykenemme yhä laajemmin hyödyntämään purkutöistä syntyviä jätteitä, nyt myös puuenergia- ja biopolttoainepalveluina.

Tänä päivänä yritys työllistää suoraa 5 henkilöä sekä lukuisia alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita.

Vuonna 2017 yritys palkittiin Teuvan Vuoden yrittäjä palkinnolla perusteena muun muassa ”Yrityksen jatkuvuus, sen toimiessa jo kolmannen sukupolven voimin.”
(Video 6,30 min)

Olemme mukana tukemassa